Astrologie

De Astrologie zoals wij die kennen is heel uitgebreid en veelzijdig. Hieronder staan de artikelen die de Esoteric Experts tot op heden gepubliceerd hebben op deze website.

Geschiedenis van de Astrologie

De wortels van astrologie liggen in het oude Mesopotamië, rond 3000 v.Chr. De Babyloniërs waren de eersten die gedetailleerde horoscopen ontwikkelden....

De Chinese Astrologie

Chinese astrologie is een fascinerend en complex systeem van divinatie dat al duizenden jaren een integraal onderdeel vormt van de Chinese cultuur.

De Vedische Astrologie

Vedische astrologie, ook bekend als Jyotisha of Hindoe-astrologie, is een eeuwenoude discipline die diep geworteld is in de Indiase cultuur en spirituele tradities.

Een Introductie tot de Fundamenten van Astrologie

De wereld van astrologie is een rijk en kleurrijk universum, waar hemellichamen een eeuwige dans uitvoeren die diepgaande invloeden heeft op ons aardse bestaan.

Astrologische Transits: Navigeren door de Stromen van het Leven

Astrologische transits zijn een fundamenteel concept binnen de astrologie, waarbij de actuele posities van de planeten worden geïnterpreteerd tegen de achtergrond van een persoon's geboortehoroscoop.

De Maanfasen en Hun Mystieke Invloed op het Menselijk Bewustzije

De maan, met haar mysterieuze en betoverende aanwezigheid, heeft sinds mensenheugenis een diepe invloed uitgeoefend op de mensheid.

Ascendanten Ontcijferd: De Poort naar Uw Persoonlijke Astrologie

In de wereld van astrologie neemt de ascendant, ook bekend als het rijzende teken, een prominente plaats in als de poort naar persoonlijke astrologie.

De Verbinding Tussen Tarot en Astrologie: Een Diepgaande Verkenning

Tarot en astrologie zijn beide diepzinnige esoterische systemen die al eeuwenlang worden gebruikt om inzicht en begeleiding te bieden.

Karmische Astrologie: De Zielereis door de Sterren

Karmische astrologie is een fascinerende tak van astrologie die zich richt op de zielereis en de spirituele ontwikkeling van een individu.

Retrograde Planeten: Begrijpen en Omarmen van Hun Cyclische Wijsheid

In de fascinerende wereld van astrologie zijn retrograde planeten vaak onderwerp van zorg en nieuwsgierigheid.

De 12 Huizen van de Horoscoop: Een Gids voor Uw Persoonlijke Levenssfeer

In de astrologie vormen de twaalf huizen de basis van een geboortehoroscoop, elk huis vertegenwoordigt een verschillend aspect van het leven..

De Kunst van Synastrie: Astrologie en Relatiecompatibiliteit

Karmische astrologie is een fascinerende tak van astrologie die zich richt op de zielereis en de spirituele ontwikkeling van een individu.